Advies voor ondernemer op papier met geld en rekenmachine

Advies

Advies voor de startende ondernemer

U staat op het punt om uw eigen bedrijf op te richten. Weet u welke taken er op u te wachten staan als startende ondernemer? Een eigen bedrijf beginnen is een leuke en spannende stap, waar vaak meer bij komt kijken dan u in eerste instantie denkt. Administratiekantoor Heylo heeft al veel startende ondernemers geholpen bij de opstart van hun onderneming en weet hierdoor wat er speelt. Speelt u met de gedachte om een bedrijf op te zetten of heeft u al concrete plannen? Wij adviseren u graag.

Bent u er klaar voor?

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Advies voor ondernemer op papier met boekje en laptop

Bent u er klaar voor?

Stel uzelf eens deze vragen:

  • Ben ik bereid om hard te werken om mijn doelen te bereiken?
  • Wat wil ik bereiken, op korte en lange termijn?
  • Kan ik omgaan met tegenslag en onzekerheid?
  • Ben ik bereid om risico’s te nemen?
  • Waar liggen mijn (financiële) grenzen?
  • Wat kan ik zelf doen en waar heb ik hulp bij nodig?
  • Weet u (nog) niet alle antwoorden? Wij gaan graag met u om tafel voor sterk advies, zodat u een antwoord op deze vragen kunt formuleren en u als ondernemer sterk in uw schoenen staat.

Het ondernemingsplan

Een ondernemingsplan is niet in alle gevallen nodig, echter een goed ondernemingsplan, ook wel businessplan of bedrijfsplan genoemd, schrijven is de eerste stap naar een succesvolle start van uw bedrijf zeker als u financiële ondersteuning nodig heeft. In een ondernemingsplan maakt u als startende ondernemer de planning voor uw onderneming concreet en brengt u kansen en obstakels in kaart. Naast dat dit een erg handig en belangrijk document voor uzelf is, vragen banken en andere investeerders ook om een businessplan. Het is dus belangrijk dat u dit zorgvuldig opstelt, waarbij u ongetwijfeld nieuwe inzichten krijgt. Heylo helpt u hierbij en gaat daarbij dieper in op de vragen om een goed beeld te krijgen!

Tot slot

U ziet, er komt nogal wat kijken bij de start van een eigen onderneming. Sommige stappen kosten veel tijd, sommige stappen ziet u tegenop en andere stappen zijn wellicht onduidelijk. Daarom staat onze deur open voor begeleiding en advies voor startende ondernemers. Zoals al aangegeven helpen wij u met het opzetten van uw ondernemingsplan, geven wij u concreet advies en helpen u met het uitvoeren van belangrijke taken als ondernemer zoals het opstarten en inrichten van een administratie.

Hulp nodig?

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jou zouden kunnen helpen?

kom in contact