ZZP-er met ondersteuning voor boekhouding rondom een tafel

Boekhouding

Wie helpen we?

Wij helpen ondernemers uit het mkb, zzp’ers en zelfs particulieren met alle administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan boekhouding, btw-aangifte, jaarrekeningen, diverse belastingaangiften of het opstellen van begrotingen. Maar ook particulieren die zelf hun administratie en boekhouding niet meer bij kunnen houden.

ZZP-er met ondersteuning voor boekhouding

Boekhouding voor het mkb en ZZP-ers

U bent werkzaam in het mkb of als ZZP-er en bent op zoek naar ondersteuning bij boekhouding? Als mkb’er en ZZP-er wilt u weten waar u aan toe bent, zonder hier gelijk de hoofdprijs voor te betalen. Daarom bent u bij Heylo aan het goede adres. U betaalt bij ons alleen maar voor de boekhouding werkzaamheden die u ook daadwerkelijk afneemt. Daarnaast kunnen wij u adviseren over financiële vraagstukken waar u als mkb’er mee te maken krijgt. Bent u zelfstandig ondernemer en op zoek naar ondersteuning met boekhouding?

Administratiekantoor Heylo helpt u graag. Als MKB-er en ZZp’er trekt u zelf de kar van uw bedrijf. Des te belangrijker dat u zich volledig kunt storten op uw corebusiness en zich niet bezig hoeft te houden met randzaken, zoals de boekhouding. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden amen te werken met een online boekhouding pakket. U zorgt dat de bonnen en verkoopfacturen ingelezen worden in een online pakket. Heylo verzorgt dan de controle voor u zodat u weet dat uiteindelijk alles op de juiste plek staat. Hierbij ontlasten wij u als mkb-er of ZZP-er ook met de BTW aangiften zodat u daar geen omkijken naar heeft. De volledige boekhouding of alleen de controle kunt u bij Heylo voor een aantrekkelijk tarief uitbesteden en kunt u bovendien gebruikmaken van ons ondernemersadvies.

Financiële administratie voor particulieren

Ieder jaar in de periode februari t/m april is het weer zo ver: Tijd voor de aangifte inkomstenbelasting. Vind u het als mkb-er of ZZP-er lastig om deze aangifte in te vullen, heeft u geen tijd voor boekhouding of heeft u andere vragen met betrekking tot uw financiële administratie? Administratiekantoor Heylo helpt u graag verder. Voor een vast bedrag per aangifte of op basis van gewerkte uren. Mocht u als particulier uw aangifte niet meer zelf kunnen doen dan kunnen wij u ook met boekhouding ondersteunen veelal gebeurt dit voor een vast bedrag per maand.

Hulp nodig?

Wil je meer weten over onze diensten en hoe wij jou zouden kunnen helpen?

kom in contact